Tjedan besplatnog treniranja ZUMBE!

Tjedan besplatnog treniranja ZUMBE!

Kao što smo već najavili, još jedna novost u našem sport centru. Od ponedjeljka, 5. 9., počinjemo sa ZUMBOM! Imat ćete priliku vježbati s jednom od najboljih licenciranih ZUMBA trenerica, Marinom Kuzmanić. Ali, to NIJE SVE! Vaš Arena Sport Centar nudi Vam TJEDAN DANA BESPLATNOG TRENIRANJA ZUMBE!!! :D Zabavna i prikladna za sve naše pripadnice ljepšeg spola, za sve generacije. Dinamična i aktivira cijelo tijelo. Zabavnim vježbanjem podignite raspoloženje i smanjite stres. Ovaj način vježbanja održava kondiciju i pomaže u borbi protiv suvišnih kilograma. ;) Prijavite se na vrijeme.

fb
Pošalji

Fitness po svjetskim standardima


Svaki vaš trening će proći uz savjetovanje i monitoring grupe školovanih trenera. Uz to ćete dobiti i savjete za prehranu, a ukoliko želite privatan trening, u Arena Centru možete dobiti i tu uslugu.

Biraj što voliš!


Ako ste ljubitelj grupnih treninga u Arena Centru ćete moći birati između programa kao što su: Crossfit, Body pump, pilates, hardcore, boot camp, girje, trx, zumba i mnogih drugih.

Uživanje u vrhunskom nogometu


Ljubitelji nogometa će zasigurno uživati u dva malonogometna terena s tribinama i umjetnom travom koja je rađena po UEFA standardima.

Kompletan sportski doživljaj


Sigurni smo da ćete već nakon prvih par treninga otvoriti svoju člansku karticu i time učiniti prvi sjajan korak za sebe i svoje zdravlje.