Rezervacije

Fitness

arena-fitness

TERETANA | FITNESS

Na katu Arena Centra se nalazi prostorija s fitness spravama branda Techno Gym iz linije Artist koje su po prvi puta u ovom centru dostupne za rad na njima, a kako biste bili sigurni da ispravno vježbate, svaki vaš trening će proći uz savjetovanje i monitoring grupe školovanih trenera koji svoje usavršavanje rade kod Damira Lište, jednog od regionalno najpoznatijih fitness trenera. Uz to ćete dobiti i savjete za prehranu, a ukoliko želite privatan trening, u Arena Centru možete dobiti i tu uslugu.

Usluga Cijena
3X tjedno 65KM
Svaki dan 80KM
Studentska 50KM
Do 14 sati 50KM
Osobni trening 1X 30KM
Osobni trening od 12 treninga 250KM
Osobni trening od 16 treninga 350KM
Jednodnevni trening 15KM
Analiza tijela 20KM
Sauna jednodnevna 10KM
Sauna mjesečna 50KM
Najam mali ručnik 2KM
Najam veliki ručnik 3KM

Grupni treninzi

Arena Centar nudi najraznovrsniju selekciju grupnih treninga za sve nivoe učesnika. Neovisno vaš cilj vježbanja bio mršavljenje, izgradnja kvalitetne muskulature, poboljšati kondiciju ili jednostavno želite proširiti repertoar vježbi, naši treneri mogu zadovoljiti potrebe svih (muške i ženske populacije) svih dobnih skupina i razine tjelesne pripremljenosti. Na svakom treningu usredotočit ćemo se na poboljšanju kvalitete i fleksibilnosti mekog tkiva, povećanje snage gornjeg i donjeg dijela tijela putem funkcionalnih pokreta i povećanje kardiovaskularnih sposobnosti - kondicije.


Naši iskusni treneri će vam pomoći da upoznate vaše tijelo, dovedite ga u savršenu formu i pobojšate svoje zdravlje, pokretljivost i promjenite svoj zivot. Obratite nam se s povjerenjem i budite brzi.


Sve Grupe
Valentino Blažević

Magistar kineziologije. Rad individualnih treninga za sve uzraste.

Pročitaj više
Marko Čavka

Magistar Kineziologije. Voditelj grupnog programa Veletudo 1 i Veletudo 2 za žene. Rad indivudualno, te rad sa sportašima.

Pročitaj više
Ivan Bilić

Magistar Kineziologije. Rad individualnih treninga, te rad sa sportašima.

Pročitaj više
Armin Duzić

Armin Duzić magistar Sporta i zdravlja. Bogato radno iskustvo u BiH i Hrvatskoj u polju fitnessa i rekreacije. Voditelj “FIT ŽENA” grupnog programa i “FIT ŽENA PREGNANT” program za trudnice.

Pročitaj više
Adnan Smailhodžić Smayki

Adnan Smayki magistar Kineziologije. Voditelj grupe BodyUp za žene i muškarce. Rad individualni sa svim uzrastima, te rad sa sportašima.

Pročitaj više

Galerija Fitness

Adnan Smayki magistar Kineziologije. Voditelj grupe BodyUp za žene i muškarce. Rad individualni sa svim uzrastima, te rad sa sportašima.